• head_banner_01

Produk Kita

Doxycycline HCL spiramycin 5mg + 10mg

Katrangan singkat:

Komposisi:
Saben tablet 5 mg doxycycline HCL lan 10 mg spiramycine.


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Antibiotika, aktif nglawan bakteri negatif Gram-positif lan Gram.

Kewan Target

Japati

Indikasi

Komplek ornithosis sing disebabake dening bakteri rentan kena doxycycline lan / utawa spiramycine.

Efek Sampingan

Ora ana

Dosis

Lisan. Saben dara 2 tablet dina pisanan. Dina kapindho 1 tablet saben dara.

Piweling

Aja menehi produk grit, mineral lan kalsium sajrone perawatan.

Panyimpenan

Tetep ing papan sing adoh saka bocah.

Beting Urip

3 taun.

Kanggo Mung Kedokteran Hewan, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita