PRODUK Jual Panas

Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin

  • Albendazole Bolus 2500mg

    Albendazole Bolus 2500mg

    Albendazole minangka anthelmintic sintetik sing kalebu klompok benzimidazole-turunan kanthi kegiyatan nglawan cacing lan ing dosis sing luwih dhuwur uga tumrap tahap fluke ati diwasa. Aksi Farmakologis Albendazole digabung karo protein mikrotubulus eelworm lan duwe peran. Sawise albenzene dikombinasikake karo β- tubulin, bisa nyegah dimerisasi antara albenzena lan α tubulin sing dipasang dadi mikrotubulus. Mikrotubula minangka struktur dhasar ...

  • Multivitamin Bolus

    Multivitamin Bolus

    Indikasi Ngapikake kinerja tuwuh lan subur. Ing kasus kekurangan vitamin, mineral lan unsur tilak. Nalika ngganti pola makan, nulungi kewan supaya pulih sajrone pancegahan. Kajaba iku sajrone perawatan antibiotik. Resistensi infeksi sing luwih gedhe Kajaba kanggo perawatan utawa nyegah penyakit parasit. Tambah resistensi ing stres. Amarga kandungan zat besi, vitamin, lan jejak sing dhuwur, mbantu Kewan kanggo nglawan anemia lan nyepetake ...

  • Tylosin Tartrate Bolus 600mg

    Tylosin Tartrate Bolus 600mg

    Dosis Kanggo administrasi oral. Sapi, wedhus, wedhus lan babi: bobote 1 tablet / 70kg. Peringatan Khusus Ora digunakake nalika nyelehake pitik. Bisa nyebabake ora seimbang karo usus, pangobatan jangka panjang bisa nyebabake nyuda sintesis lan penyerapan vitamin B, kudu nambah vitamin sing cocog. Reaksi sing salabet nggunakake jangka panjang bisa ngrusak ginjel lan sistem saraf, mengaruhi bobot awak, lan bisa uga keracunan sulfonamides. Periode Mundur C ...

  • Levamisole Bolus 20mg

    Levamisole Bolus 20mg

    AdvaCare minangka pabrikan GMP saka Levamisole Hydrochloride Bolus. Levamisole HCL Bolus kalebu kelas kimia sing dikenal minangka imidazothiazoles lan asring minangka anthelmintik pilihan murah umum kanggo ternak. Iki asring digunakake minangka uyah klorhidrat, lan kadhang minangka fosfat. Levamisol HCL nyuda panggunaan segawon lan kucing luwih murah tinimbang ingon-ingon. Penting, dicathet yen bolus levamisole HCL AdvaCare mung kanggo keperluan hewan, sampeyan mung kudu nggunakake ...

  • Ivermectin Injection 1%

    Injeksi Ivermectin 1%

    Ivermectin kalebu klompok avermectin lan tumindak nglawan cacing bunder lan parasit. Indikasi Perawatan cacing bunderan gastrointestinal, kutu, infeksi paru-paru, oestriasis lan kudis ing pedhet, sapi, wedhus, wedhus lan babi. Kontra-indikasi Administrasi kanggo kewan sing nyusoni. Efek Samping Nalika ivermectin kontak karo lemah, gampang lan kuwat kaiket ing lemah lan dadi ora aktif suwe-suwe. Ivermectin gratis bisa mengaruhi iwak lan banyu ...

  • Oxytetracycline Injection 20%

    Injeksi Oxytetracycline 20%

    Oxytetracycline kalebu klompok tetracyclines lan tumindak bakteriostatik tumrap bakteri Gram positif lan Gram negatif kayata Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus lan Streptococcus spp. Tumindak oxytetracycline adhedhasar hambatan sintesis protein bakteri. Oxytetracycline umume diekskripsikake ing urin, kanggo bagean cilik ing empedu lan kewan sing nyusoni ing susu. Siji injeksi tumindak kanggo ...

  • Tylosin Injection 20%

    Injeksi Tylosin 20%

    Tylosin minangka antibiotik macrolide kanthi tumindak bakteriostatik tumrap bakteri Gram-positip lan Gram-negatif kaya Campylobacter, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus lan Treponema spp. lan Mycoplasma. Indikasi Infeksi gastrointestinal lan ambegan sing disebabake dening mikro-organisme sensitif tylosin, kayata Campylobacter, Mycoplasma, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus lan Treponema spp. ing pedhet, sapi, wedhus, wedhus lan babi. Indikasi kontra Hipersensitivitas kanggo ...

  • Levamisole Injection 10%

    Injeksi Levamisole 10%

    Levamisole minangka anthelmintic sintetis kanthi kegiatan nglawan spektrum cacing gastrointestinal sing wiyar lan tumrap paru-paru. Levamisole nyebabake nambah nada otot aksial lan diikuti kelumpuhan cacing. Indikasi Prophylaxis lan perawatan infeksi gastrointestinal lan lungworm kayata: Pedhet, sapi, wedhus, wedhus: Bunostomum, Chabertia, Cooperia, Dictyocaulus, Haemonchus, Nematodirus, Ostertagia, Protostrongylus lan Trichostrongylus spp. Babi: Ascaris suum, Hyostrongyl ...

  • Our Team

    Tim Kita

    Saiki, perusahaan duwe 216 karyawan kanthi gelar perguruan tinggi utawa luwih dhuwur, nyumbang 80% saka total perusahaan kasebut.

  • Our Mission

    Misi Kita

    A abad kaslametané, peternakan kewan kuwat, tetanèn makmur

  • Our R & D

    R&D Kita

    Papat jinis obat anyar nasional, enem jinis produk paten lan telung jinis metode persiapan paten penemuan diterapake.

  • Our Export

    Ekspor Kita

    Produke diekspor menyang 15 negara (Ethiopia, Sudan, Pakistan, Myanmar, Kamerun, Chad, lsp).

Pengembangan Perusahaan

Ayo maju menyang level sing luwih dhuwur

  • Apa sing Kita Laku

    Hebei Lihua Farmasi Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi khusus kanggo pengembangan, produksi, penjualan lan layanan teknis pangobatan kewan, kanthi modal terdaftar 80 yuta yuan.

  • Napa Pilih Kita

    Kanthi misi "Seratus Taun Urip, Peternakan Kuat lan Kesejahteraan Pertanian", perusahaan kasebut komitmen kanggo dadi penyedia produk terapi kewan internasional kelas pertama adhedhasar teknologi lan bakat.

MITRA KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing ana.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner