• head_banner_01

Hebei Lihua Farmasi Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Bandara Shijiazhuang Xinle

Telpon

0311-80659565

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita