• head_banner_01

Produk Kita

Albendazole Bolus 2500mg

Katrangan singkat:

Komposisi:

Isine saben bolus .:

Albendazole: 2500 mg.


Detail Produk

Tag Produk

Albendazole minangka anthelmintic sintetik sing kalebu klompok benzimidazole-turunan kanthi kegiyatan nglawan cacing lan ing dosis sing luwih dhuwur uga tumrap tahap fluke ati diwasa.

Tumindak Farmakologi

Albendazole dikombinasikake karo protein microtubule eelworm lan duwe peran. Sawise albenzene dikombinasikake karo β- tubulin, bisa nyegah dimerisasi antara albenzena lan α tubulin sing dipasang dadi mikrotubulus. Mikrotubula minangka struktur dhasar saka akeh unit sel. Pengaruh Albendazole tumrap tubat nematodes luwih dhuwur tinimbang afinitas tubulin mamalia, mula keracunan mamalia mung sithik.

Indikasi

Prophylaxis lan perawatan worminfections ing pedhet lan sapi kayata:

Cacing gastrointestinal: Bunostomum, Cooperia, Chabertia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyloides lan Trichostrongylus spp.

Cacing paru: Dictyocaulus viviparus lan D. filaria.

Cacing pita: Monieza spp.

Ati-fluke: diwasa Fasciola hepatica.

Albendazole uga duwe efek ovisida.

Kontra-indikasi

Administrasi sajrone kehamilan 45 dina pisanan.

Efek Sampingan

Reaksi hipersensitivitas.

Dosis

Kanggo administrasi oral.

Kanggo cacing, cacing pita:
Sapi / kebo / jaran / wedhus / wedhus: bobot awak 5 mg / kg
Asu / kucing: bobote awak 10 nganti 25mg / kg

Kanggo flukes:
Sapi / kebo: bobot awak 10 mg / kg
Wedhus / wedhus: bobote 7.5mg / kg
Pedhet lan sapi: 1 bolus saben 300 kg. bobote awak.

Kanggo ati-ati:
1 bolus saben 250 kg. bobote awak.

Piweling

Aja nganti tekan bocah.

Periode Validasi

3 taun.

Withdrawal Times

- Kanggo daging: 12 dina.

- Kanggo susu: 4 dina.

Panyimpenan

Simpen ing panggonan sing asri, garing ora dilindhungi cahya.

Kanggo Mung Kedokteran Hewan, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita