• head_banner_01

Produk Kita

Multivitamin Bolus

Katrangan singkat:

FORMULASI:

Saben bolus kalebu:

Vit.A: 150.000IU    Vit.D3: 80.000IU    Vit.E: 155mg    Vit.B1: 56mg

Vit.K3: 4 mg    Vit.B6: 10 mg    Vit.B12: 12mcg    Vit.C: 400mg

Asam folat: 4 mg    Biotin: 75mcg    Kolin klorida: 150mg

Selenium: 0,2 mg    Wesi: 80mg    Tembaga: 2 mg    Seng: 24 mg

Mangan: 8mg    Kalsium: 9% / kg    Fosfor: 7% / kg


Detail Produk

Tag Produk

Indikasi

Nambah kinerja tuwuh lan subur.

Ing kasus kekurangan vitamin, mineral lan unsur tilak.

Nalika ngganti kebiasaan panganan

Tulung kewan supaya pulih nalika diowahi.

Kajaba iku sajrone perawatan antibiotik.

Resistensi infeksi sing luwih gedhe

Kajaba iku sajrone ngobati utawa nyegah penyakit parasit.

Tambah resistensi ing stres.

Amarga kandungan zat besi, vitamin, lan unsur sing dhuwur, bisa mbantu

Kewan kanggo nglawan anemia lan nyepetake pemulihan.

Administrasi

Kanthi administrasi oral

Jaran, Sapi lan Cameis: 1 blus. Wedhus, Wedhus lan babi: 1/2 bolus. Anjing lan Kucing: 1/4 bolus.

Efek Sampingan

Kaya kanggo kabeh produk veterinary, sawetara efek sing ora dikarepake bisa kedadeyan saka panggunaan bolus multivitamin. Tansah konsultasi karo dokter hewan utawa spesialis perawatan kewan kanggo saran medis sadurunge digunakake.

Efek samping sing umum kalebu: hipersensitivitas utawa alergi tumrap obat kasebut.

Kanggo dhaptar lengkap babagan efek, konsultasi karo dokter hewan.

Yen ana gejala sing tetep utawa saya parah, utawa sampeyan bakal weruh gejala liyane, mangga enggal golek perawatan medis hewan.

Warnings lan Percautions

Resprct dosis sing dituduhake. Yen ana masalah, hubungi dokter hewan

Periode Mundur

Daging:ora ana

Susu:ora ana.

Panyimpenan

Disegel lan disimpen ing panggonan sing garing lan adhem.

Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita