• head_banner_01

Produk Kita

Levamisole Bolus 20mg

Katrangan singkat:

Komposisi:

Saben Tablet Veterinary Levicole Hcl ngemot Levamisole Hcl 600mg


Detail Produk

Tag Produk

AdvaCare minangka pabrikan GMP saka Levamisole Hydrochloride Bolus.
Levamisole HCL Bolus kalebu kelas kimia sing dikenal minangka imidazothiazoles lan asring minangka anthelmintik pilihan murah umum kanggo ternak. Iki asring digunakake minangka uyah klorhidrat, lan kadhang minangka fosfat.
Levamisol HCL nyuda panggunaan segawon lan kucing luwih murah tinimbang ingon-ingon.
Penting, dicathet yen bolus levamisole HCL AdvaCare mung kanggo keperluan hewan, sampeyan mung kudu nggunakake jinis sing wis diwenehake dening dokter hewan utawa spesialis perawatan kewan kanggo kéwan. Ternak.

Dosis

saben babi bobot 1kg, sapi, wedhus, kucing lan segawon; 10 mg; avian 25mg.

Withdrawal Times

sapi 2 dina, wedhus lan babi 3 dina,, manuk 28 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita