• head_banner_01

Produk Kita

Tylosin Tartrate Bolus 600mg

Katrangan singkat:

Segel lan simpen ing panggonan sing garing, nglindhungi cahya.
Aja nganti tekan bocah.


Detail Produk

Tag Produk

Dosis

Kanggo administrasi oral.
Sapi, wedhus, wedhus lan babi: bobote 1 tablet / 70kg.

Peringatan Khusus

Ora digunakake nalika nyelehake pitik. Bisa nyebabake ora seimbang karo usus, pangobatan jangka panjang bisa nyebabake nyuda sintesis lan penyerapan vitamin B, kudu nambah vitamin sing cocog.

Reaksi Ala

Panggunaan jangka panjang bisa ngrusak ginjel lan sistem saraf, mengaruhi bobot awak, lan bisa uga keracunan sulfonamides.

Periode Mundur

Sapi, wedhus lan wedhus: 10 dina.
Babi: 15 dina.
Susu: 7 dina.

Beting Urip

3 taun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita