• head_banner_01

Babagan Kita

Hebei Lihua Farmasi Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi khusus kanggo pengembangan, produksi, penjualan lan layanan teknis pangobatan kewan, kanthi modal terdaftar 80 yuta yuan. Kanthi misi "Seratus Taun Urip, Peternakan Kuat lan Kesejahteraan Pertanian", perusahaan kasebut komitmen kanggo dadi penyedia produk terapi kewan internasional kelas pertama adhedhasar teknologi lan bakat.

gsjsPerusahaan kasebut didegake ing Zona Pangembangan Wanita Shijiazhuang Nanwu ing taun 2003. Ing taun 2004, iki diarani "Bintang Perusahaan Skala Produksi Kedokteran Hewan" ing Kota Shijiazhuang. Ing taun 2005, iki diarani "Perusahaan Ilmu lan Teknologi Provinsi Hebei" lan "Perusahaan Promosi Promosi Proyek Bintang Nasional" "Ing taun 2006, iki diarani" merek obat-obatan veterinary paling kuat ing industri kedokteran hewan China "dening China Asosiasi Kesehatan Kewan, lan ing taun 2007 diarani "20 Perusahaan Kedokteran Hewan paling apik ing Provinsi Hebei" dening Asosiasi Produk Kesehatan Hewan Hebei. Ing taun 2008, kita njaluk 35.5 mu tanah ing Xinle Airport Industrial Park, Shijiazhuang City, lan nggawe basis produksi anyar, mula mlebu ing tahap anyar. Ing taun 2010, 4 lokakarya produksi lan 7 lini produksi basis anyar perusahaan lulus inspeksi GMP nasional sekaligus, lan kanthi resmi miwiti operasi lan diwiwiti. Ing taun sing padha, iki diarani "Sepuluh Unit Promosi Investasi Utama" dening Xinle City. Ing taun 2011, perusahaan kasebut kanthi resmi dianugerahi "Pangkalan Praktik Pengajaran" dening Universitas Pertanian Huazhong. Kerja sama sekolah-sekolah terus ditingkatake. Ing 2012, kanggo ngembangake pasar internasional, kita liwati sapisan. ISO9001, sertifikasi sistem mutu internasional ISO22000. Ing 2013, perusahaan kasebut ngembangake rantai industri lan melu ing bidang akuakultur. Rencana umume kanggo 120.000 proyek peternakan babi kanthi standar ekologis disetujoni kanggo konstruksi. Tahap pertama proyek kasebut jembaré luwih saka 300 hektar. Saiki, wis dioperasikake kanthi apik lan minangka proyek akuakultur paling gedhe ing Xinle. Ing 2015, persiyapan pambangunan lokakarya anyar diwiwiti, nambahake pirang-pirang lini produksi kanggo tablet, butiran, injeksi disterilake tanpa term, lan liya-liyane, kanggo nyiapake pangembangan pasar internasional. Wiwit madegake perusahaan, kanthi pangembangan akuakultur, pakan lan gabungan lan akuisisi, kanthi bertahap entuk macem-macem macem-macem bidang pertanian modern. Ing taun 2016, perusahaan kasebut dianugerahi gelar "Key Shijiazhuang Industrialization Industrial Leading Enterprise". Ing wulan Januari 2017, lini produksi anyar kanggo tablet, granula lan injeksi disterilisasi non-final ngluwihi panrima GMP lan ISO, lan wiwit operasi lan produksi. Iki dirating minangka taun sing padha. "UKM Ilmu lan Teknologi Hebei". Ing taun 2018, dianugerahi "Hebei Industrial R&D Institution" lan "Enterprise High-tech". Ing wiwitan taun 2019, iki dirating minangka "Perusahaan Utama ing Provinsi Hebei" lan "Perusahaan Hebat Sains lan Teknologi Hebei". Perusahaan kasebut percaya tenan manawa teknologi inti minangka produktivitas pertama!

Perusahaan saiki duwe 216 karyawan, lan pendhidhikan perguruan tinggi lan ing ndhuwur akehe 80% saka total perusahaan. 

Saiki, dodolan produk domestik sumebar luwih saka 20 provinsi, lan ngladeni klompok utama lan peternakan ukuran cilik lan menengah.

 produke diekspor menyang 15 negara (Ethelbia, Sudan, Pakistan, Myanmar, Kamerun, Chad, lsp).

Perusahaan saiki duwe 216 karyawan, lan pendhidhikan perguruan tinggi lan ing ndhuwur akehe 80% saka total perusahaan. Ing babagan riset lan pangembangan, perusahaan saiki lagi kerja sama karo universitas lan guru kayata Universitas Pertanian Huazhong lan Universitas Industri Cahaya Wuhan. Ana 4 obat anyar tingkat nasional sing diumumake, lan 6 produk paten lan 3 metode persiapan paten penemuan wis dipikolehi. Sanalika, pusat R&D sing ndukung lan pusat kontrol kualitas lan inspeksi kualitas bakal dibangun kanggo menehi dorongan kanggo pembangunan perusahaan sing cepet lan cepet.

Saiki, dodolan produk domestik sumebar luwih saka 20 provinsi, lan ngladeni klompok-klompok utama (COFCO, Yangxiang, Luo Niushan, Tangrenshen, Yurun, Xiangda, lsp) lan peternakan ukuran cilik lan medium. Ing 2017 lan 2018, dheweke ngliwati Ethiopia, Penerimaan GMP Internasional Sudan mbukak pasar asing Lihua, lan produke diekspor menyang 15 negara (Ethelbia, Sudan, Pakistan, Myanmar, Kamerun, Chad, lsp).

Perusahaan adhedhasar konsep umum, kanthi semangat maju lan ngupayakake keunggulan, kualitas ngrawat wong kanthi tulus lan kerja kanthi rajin, karo wong sing duwe pikiran lan wong sing duwe pikiran; saka pangembangan jangka panjang lapangan kerja, kanthi bakat visioner. Liwat introduksi, budidaya lan pangembangan bakat sing apik banget, lan liwat produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo menehi kontribusi positif kanggo pangembangan industri peternakan China, Hebei Lihua Farmasi mesthi bakal ngrampungake komitmene ing industri pangobatan kewan lan peternakan abad kaping 21 , lan wis ngupayakake kanthi terus-terusan Kerja keras!

Kontrol Kualitas

zljk

Lokakarya produksi kasebut pancen ngetrapake syarat manajemen GMP lan mbutuhake saben karyawan supaya bisa ngerti manawa kualitas produksi dudu prekara sing cilik. Mung manajemen sing ketat lan manajemen standar sing bisa ngasilake produk sing apik, yaiku sing asring kita ucapake, ana koordinat ing pikiran, Mesthi wae obat.

chanpin

Pusat R&D

Perusahaan kita adhedhasar ilmu pengetahuan lan teknologi lan bakat, lan nduweni komitmen kanggo nggawe merek inovatif kanthi ciri khas Lihua. Kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem produk obat-obatan veterinary ing pasar ing saindenging negara, Lihua Farmasi negesake supaya ngadeg ing puncak industri, ngenalake akeh ahli minangka tulang punggung riset lan pangembangan Lihua, lan kerja sama karo ahli lan laboratorium utama ing industri kanggo ningkataké pangembangan riset obat lan pangembangan. . Perusahaan kita ngetrapake semangat kapinteran lan fokus ing nggawe produk. Enem produk sing ana saiki wis menang paten model utilitas nasional lan telung produk duwe menang paten penemuan nasional , ndadékaké gaya industri. Sanalika, iki ngumumake obat anyar tingkat nasional lan nggawe merek Lihua. Kita percaya tenan yen kerja alon lan kerja keras, kapinteran lan kualitas!

2019062111090939943