• head_banner_01

Produk Kita

Injeksi Ivermectin 1%

Katrangan singkat:

Komposisi:

Wadhah saben ml:

Ivermectin: 10 mg.

Iklan pelarut: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detail Produk

Tag Produk

Ivermectin kalebu klompok avermectin lan tumindak nglawan cacing bunder lan parasit.

Indikasi

Perawatan cacing bunderan gastrointestinal, kutu, infeksi paru-paru, oestriasis lan kudis ing pedhet, sapi, wedhus, wedhus lan babi.

Kontra-indikasi

Administrasi kanggo kewan sing nyusoni.

Efek Sampingan

Nalika ivermectin kontak karo lemah, gampang lan kuwat kaiket ing lemah lan dadi ora aktif suwe-suwe.

Ivermectin gratis bisa mengaruhi iwak lan sawetara organisme lair banyu sing dipangan.

Cegahan

Aja ngidini banyu metu saka feedlots mlebu ing tlaga, lepen utawa kolam.

Aja ngrusak banyu kanthi nggunakake langsung utawa mbuwang wadhah obat sing ora bener. Buang kontainer ing TPA sing disetujoni utawa kanthi dibakar.

Administrasi lan Dosis

Kanggo administrasi subkutan.

Pedhet, sapi, wedhus lan wedhus: 1 ml saben bobot 50 kg.

Babi: 1 ml saben bobot awak 33 kg.

Withdrawal Times

- Kanggo daging

Pedhet, sapi, wedhus lan wedhus: 28 dina.

Babi: 21 dina.

Panyimpenan

Simpen ing ngisor 25ºC lan lindhungi saka cahya.

Kanggo Gunakake Kedokteran Hewan Mung, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita