• head_banner_01

Produk Kita

Injeksi Tylosin 20%

Katrangan singkat:

Komposisi:

Ngemot saben ml:

Basis Tylosin: 200 mg.

Iklan pelarut: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detail Produk

Tag Produk

Tylosin minangka antibiotik macrolide kanthi tumindak bakteriostatik tumrap bakteri Gram-positip lan Gram-negatif kaya Campylobacter, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus lan Treponema spp. lan Mycoplasma.

Indikasi

Infeksi gastrointestinal lan pernafasan disebabake organisme mikro sing sensitif tylosin, kayata Campylobacter, Mycoplasma, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus lan Treponema spp. ing pedhet, sapi, wedhus, wedhus lan babi.

Indikasi kontra

Hipersensitivitas kanggo tylosin.

Pungkasan administrasi penisilin, cephalosporines, quinolones lan cycloserine.

Efek Sampingan

Sawise administrasi intramuskular reaksi lokal bisa kedadeyan, sing ilang sawetara dina.

Diare, nyeri epigastrik lan sensitisasi kulit bisa kedadeyan.

Administrasi lan Dosis

Kanggo administrasi intramuskular:

Umum: 1 ml saben 10 - 20 kg bobot awak 3 - 5 dina.

Wektu Mundur

- Kanggo daging: 10 dina.

- Kanggo susu: 3 dina.

Pengepakan

Botol 100 ml.

Panyimpenan

Simpen ing ngisor 25ºC, ing papan sing adhem lan garing, lan lindhungi saka cahya.

Kanggo Gunakake Kedokteran Hewan Mung, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita