• head_banner_01

Produk Kita

Injeksi Vitamin AD3E

Katrangan singkat:

Ngemot saben ml:

Vitamin A, palmitat retinol: 80 000 IU.

Vitamin D3, cholecalciferol: 40 000 IU.

Vitamin E, α-tocopherol acetate: 20 mg.

Iklan pelarut: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detail Produk

Tag Produk

Vitamin A melu proses pembentukan lan pelestarian fungsi jaringan epitelium lan membran lendhut, penting kanggo kesuburan lan penting kanggo penglihatan. Vitamin D3 ngatur lan mbenerake metabolisme kalsium lan fosfat ing getih lan duwe peran penting ing panyerapan kalsium lan fosfat saka usus. Utamane kanggo kewan sing isih enom, tuwuh vitamin D3 iku penting kanggo pangembangan balung lan untu normal. Vitamin E minangka antioksidan intrasel larut lemak, melu stabilake asam lemak tak jenuh, saéngga bisa nyegah pembentukan lipo-peroksida beracun. Salajengipun, vitamin E nglindhungi vitamin A sing sensitif oksigen saka karusakan oksidatif nalika nyiyapake.

Indikasi

Vitol-140 minangka kombinasi vitamin A, vitamin D3 lan vitamin E sing imbang kanggo sapi, sapi, wedhus, wedhus, babi, jaran, kucing lan segawon. Vitol-140 digunakake kanggo:

- Nyegah utawa ngobati kekurangan vitamin A, vitamin D3 lan vitamin E ing kewan ingon-ingon.

- Nyegah utawa ngobati stres (disebabake dening vaksinasi, penyakit, transportasi, asor dhuwur, suhu dhuwur utawa perubahan suhu ekstrem).

- Peningkatan konversi pakan.

Efek Sampingan

Ora bisa diarepake efek sing ora dikarepake nalika regimen dosis sing diwenehake.

Administrasi lan Dosis

Kanggo administrasi intramuskular utawa subkutan:

Sapi lan jaran: 10 ml.

Pedhet lan foal: 5 ml.

Wedhus lan wedhus: 3 ml.

Babi: 5 - 8 ml.

Asu: 1 - 5 ml.

Babi: 1 - 3 ml.

Kucing: 1 - 2 ml.

Wektu Mundur

Ora ana

Panyimpenan

Simpen ing ngisor 25 ℃ lan jogo saka cahya.

Kanggo Gunakake Kedokteran Hewan Mung, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita