• head_banner_01

Produk Kita

Injeksi Oxytetracycline 20%

Katrangan singkat:

Komposisi:

Ngemot saben ml:

Basis Oxytetracycline: 200 mg.

Iklan pelarut: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detail Produk

Tag Produk

Oxytetracycline kalebu klompok tetracyclines lan tumindak bakteriostatik tumrap bakteri Gram positif lan Gram negatif kayata Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus lan Streptococcus spp. Tumindak oxytetracycline adhedhasar hambatan sintesis protein bakteri. Oxytetracycline umume diekskripsikake ing urin, kanggo bagean cilik ing empedu lan kewan sing nyusoni ing susu. Siji injeksi tumindak rong dina.

Indikasi

Infeksi artritis, gastrointestinal lan pernafasan disebabake organisme mikro sensitif oxytetracycline, kayata Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus lan Streptococcus spp. ing pedhet, sapi, wedhus, wedhus lan babi

Kontra

Hipersensitivitas kanggo tetrasiklin.

Administrasi kanggo kéwan kanthi fungsi ginjel lan / utawa ati sing parah banget.

Pungkasan administrasi penisilin, cephalosporines, quinolones lan cycloserine.

Efek Sampingan

Sawise administrasi intramuskular reaksi lokal bisa kedadeyan, sing ilang sawetara dina.

Warni untu ing kéwan enom.

Reaksi hipersensitivitas.

Administrasi lan Dosis

Kanggo administrasi intramuskular utawa subkutan:

Umum: 1 ml saben 10 kg bobot awak.

Dosis iki bisa diulang sawise 48 jam yen perlu.

Aja menehi luwih saka 20 ml sapi, luwih saka 10 ml babi lan luwih saka 5 ml pedhet, wedhus lan wedhus saben situs injeksi.

Withdrawal Times

- Kanggo daging: 28 dina.

- Kanggo susu: 7 dina.

Panyimpenan

Simpen ing ngisor 25ºC, ing papan sing adhem lan garing, lan lindhungi saka cahya.

Kanggo Gunakake Kedokteran Hewan Mung, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita