• head_banner_01

Produk Kita

Injeksi Levamisole 10%

Katrangan singkat:

Composisi:

Ngemot saben ml:

Basis Levamisole: 100 mg.

Iklan pelarut: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detail Produk

Tag Produk

Levamisole minangka anthelmintic sintetis kanthi kegiatan nglawan spektrum cacing gastrointestinal sing wiyar lan tumrap paru-paru. Levamisole nyebabake nambah nada otot aksial lan diikuti kelumpuhan cacing.

Indikasi

Prophylaxis lan perawatan infeksi gastrointestinal lan lungworm kayata:

Pedhet, sapi, wedhus, wedhus: Bunostomum, Chabertia, Cooperia, Dictyocaulus, Haemonchus, Nematodirus, Ostertagia, Protostrongylus lan Trichostrongylus spp.

Babi: Ascaris suum, Hyostrongylus rubidus, Metastrongylus

elongatus, Oesophagostomum spp. lan Trichuris suis.

Kontra-indikasi

Administrasi kanggo kewan sing duwe fungsi ati sing kurang.

Pemprosesan pyrantel, morantel utawa organo-fosfat bebarengan.

Efek Sampingan

Overdosis bisa nyebabake kolik, batuk, salivasi berlebihan, bungah, hyperpnoea, lachrymation, kejang, kringet lan mutah.

Administrasi lan Dosis

Kanggo administrasi intramuskular:

Umum: 1 ml saben 20 kg bobot awak.

Withdrawal Times

- Kanggo daging:

Babi: 28 dina.

Wedhus lan wedhus: 18 dina.

Pedhet lan sapi: 14 dina.

- Kanggo susu: 4 dina.

Panyimpenan

Simpen ing ngisor 25ºC, ing papan sing adhem lan garing, lan lindhungi saka cahya.

Kanggo Gunakake Kedokteran Hewan Mung, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita