• head_banner_01

Produk Kita

Solusi Lambung Bromhexine lan Menthol 2% + 4%

Katrangan singkat:

Composisi:

Saben ml ngemot:

Bromhexine: 20mg

Menthol: 40mg

Iklan sing kasedhiya: 1ml

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detail Produk

Tag Produk

Indikasi

Iki efektif banget minangka expectorant mucolytic sing nambah sekresi bronkial lan nyuda viskositas amarga kombinasi kekuwatan (Menthol lan Bromhexine). Iki uga ditrapake kanggo nambani gejala sing nyebabake infeksi pernapasan kayata angel ambegan lan wahing ing unggas. Sampeyan bisa mbantu nyuda efek stres post vaksinasi Stres Cold-Batuk, efek sinusitis asma lan stres panas.

Kontra-indikasi

Aja digunakake ing kasus edema paru.

Ing kasus infeksi paru-paru serius, obat kasebut mung kudu digunakake 3 dina sawise wiwitan perawatan anthelmintic.

Aja nggunakake ing kasus hipersensitivitas kanggo zat aktif utawa kanggo panampa liyane.

Administrasi lan Dosis

Nyegah: 1 ml saben 8 liter banyu ngombe sajrone 3-5 dina.

Keruwetan: 1 ml saben 4 liter banyu ngombe sajrone 3-5 dina.

Withdrawal Times

Aja nggunakake produk kewan sing ditrapake kanggo konsumsi manungsa sajrone perawatan lan sajrone 8 dina wiwit perawatan pungkasan.

Panyimpenan

Simpen ing ngisor 25ºC, ing papan sing adhem lan garing, lan lindhungi saka cahya.

Kanggo Gunakake Kedokteran Hewan Mung, Aja nganti tekan bocah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita