• head_banner_01

Produk Kita

Albendazole Bolus 300mg

Katrangan singkat:

Komposisi:

Saben bolus ngemot: Albendazole 300mg


Detail Produk

Tag Produk

Albendazole Tablet 300mg minangka anthelmintic benzimidazole. Cara tumindak iki padha karo anthelmintik benzimidazole liyane. Albendazole minangka anthelmintic sing efektif; iki diserep kanthi apik saka saluran gastro-usus lan ora duwe efek samping. Konsentrasi plasma puncak bisa ditemokake ing 2-4 jam sawise administrasi, lan bisa nganti 15-24 jam. Albendazole utamane diekskresi liwat urin, 28% dosis sing diwenehake bakal diekskresekake sajrone 24 jam, lan 47% sajrone 9 dina.

Indikasi

1 Panggunaan jangka panjang bisa nyebabake resistensi obat lan resistensi obat nyebrang.
2 Aja nggunakake nalika meteng. Utamane kanggo meteng 45 dina pisanan.

Cegahan

Administrasi sajrone kehamilan 45 dina pisanan.

Efek Sampingan

Dosis terapeutik normal ora bakal nyebabake efek samping utama ing sapi utawa kewan gedhe liyane;
kewan cilik kayata segawon yen diwenehi dosis maksimal bisa uga anorexia.
Kucing bisa uga kena hypersomnia, depresi lan anorexia.

Dosis

Albendazole Tablet Wedhus
Kanggo jaran: 5-10mg / kg bobot awak kanggo dosis oral
Kanggo sapi, wedhus lan wedhus: 10-15mg / kg bobot awak kanggo dosis oral

Withdrawal Times

sapi 14 dina, wedhus lan wedhus 4 dina, 60 jam sawise disapih.

Panyimpenan

tetep ing wadhah sing ditutup lan nutup.
Umur rak: telung taun


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita